خانه / اسلايد / قرآن شفا است

قرآن شفا است

قرآن شفا است

قرآن شفاست، نه فقط شفای جسم، بلکه شفای روح و روان است. هر آیه از قرآن خاصیت عام، و یک خاصیتی خاص دارد . بنابراین اگر انسان قرآن را با تأمل بخواند و بفهمد که قرآن چه میگوید، و با توجه به اینکه این کلمات نازل شده از طرف خداست و خداوند چه می خواهد به بندگانش بگوید، آنگاه خواهد دید که یک آیه قرآن چه تأثیری در زندگی خواهد داشت. بنابراین اگر کسی با حضور قلب، و تزکیه نفس، به عمق و باطن قرآن برسد بر سعه وجودی او تآثیر می کند. لذا در تکرار ایات با تدبر، تأثیر روانی عجیبی نهفته است.

در حدیثی اباذر می فرماید: شبی رسول اکرم(ص) را دیدم که برای عبادت برخاست و در اثنای قرائت قرآن این آیه را چندین بار تکرار کرد.

(إِن تُعَذِّبْهُمْ فَإِنَّهُمْ عِبَادُكَ وَإِن تَغْفِرْ لَهُمْ فَإِنَّكَ أَنتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ}

این آیه چه بود؟ آیه ۱۱۸ سوره مائده بود آنجا که خداوند به حضرت عیسی فرمود: «شما گفتید من و مادرم را دو إله قرار دهید؟ حضرت فرمود اگر من گفتم شما خبر دارید» [البته خداوند میداند که او نگفته است. اما وقتی یک مسیحی این آیه قرآن را بخواند می فهمد که نه خدا گفته حضرت عیسی را إله قرار دهید و نه خود حضرت عیسی این را گفته است] پیامبران مانند پدران روحانی هستند و از پدران و مادران مهربانترند، چون انان دست انسان را میگیرند و میخواهند او را به سعادت دنیا و آخرت برسانند و حضرت عیسی در این آیه می فرماید: خدایا

(إِن تُعَذِّبْهُمْ فَإِنَّهُمْ عِبَادُكَ وَإِن تَغْفِرْ لَهُمْ فَإِنَّكَ أَنتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ}

(پروردگارا ! اگر آنها را عذاب کنی , آنها بندگان تو هستند و اگر آنها را بیامرزی تو عزیز و حکیم هستی).

خداوند یک قانونی دارد که ای انسان تمام وسائل هدایت به تو داده شد، از جمله دو حجت ظاهر و باطن،( عقل را برای تمییز حق از باطل، و نیز پیامبرانی فرستادم ) و اگر انسان طبق قانون پروردگارش پیش برود به فلاح و رستگاری و سعادت می رسد.

حضرت عیسی می فرماید: خدایا اینها گناه کرده اند و اگر تو اینها را عذاب بدهی اعتراضی نیست اینها بندگان تو هستند، اما اگر انها را بیامرزی تو عزیز و حکیم هستی.

و حضرت رسول(ص) این آیه را بسیار تکرار میکردند برای امت خویش، در حقیقت دعا میکردند برای امت ، خدایا اگر آنها را عذاب کنی، آنها بندگان تو هستند و اگر آنها را بیامرزی تو عزیز و حکیم هستی )

پس با تدبر در قرآن، و توجه به معانی کلمات و اسماء الله مثل «عزیز» و «حکیم، از ظاهر آیات به بُعد عمیق تری توجه می شود. زیرا قرآن ظاهری دارد و باطنی بلکه تا ۷۰ بطن برای قرآن بیان کرده اند که باید هر کسی سعی کند تا اندازه ای به حقایق و لطائف قرآن برسد. و با طهارت ظاهر و باطن، و با توجه به عمق ظاهر الفاظ ، انشاءالله به حقایقی خواهد رسید.

همچنین ببینید

هدایت تکوینی:

هدایت تکوینی: به معنی ایصال به مطلوب و گرفتن دست بندگان و گذراندن آنها از …

هدایت پروردگار نسبت به انسان چهار نوع است :

هدایت پروردگار نسبت به انسان چهار نوع است : 🍀 ۱ـ هدایت عام و تکوینی …

بهترین هدیه به امام زمان علیه السلام

🔴 بهترین هدیه به امام زمان علیه السلام   🔵 آیت الله مصباح یزدی( ره) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *