خانه / اسلايد / داستان آموزنده

داستان آموزنده

💐👇داستان آموزنده👇💐

💐جوانی با چاقو وارد #مسجد شد و گفت: بین شما کسی هست که مسلمان باشد؟ همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکم‌فرما شد و هیچ کس بخاطر ترس از جوان جرئت نکرد که خودش را #مسلمان معرفی نماید. بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخاست و گفت: آری من مسلمانم.
💐جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت: با من بیا. پیرمرد به دنبال جوان به راه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند. جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت: می‌خواهم تمام آن گوسفندان را #قربانی کنم و بین فقرا پخش کنم و به کمک احتیاج دارم.
💐پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد باز گردد و شخص دیگری را برای #کمک با خود بیاورد. جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید: آیا مسلمان دیگری در بین شما هست؟
💐افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را به قتل رسانده است ترس شان بیشتر شد و نگاهشان را به پیش‌نماز مسجد دوختند. پیش‌نماز رو به جمعیت کرد و گفت: چرا نگاه می‌کنید؟ با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمی‌شود.
💐بالاخره بخاطر ترس هیچ کسی حاضر نشد که خودش را مسلمان معرفی نماید. جوان که فهمیده این ها ترسیده است قضیه را به آنها گفت. افراد در حاضر در مسجد بعد از روشن شدن قضیه به کمک جوان شتافتند تا در امر خیر و کمک به نیازمندان شرکت نمایند.
💐آری؛ گاهی ما انسانها بخاطر قضاوت های نادرست و بیجا خودمان و دیگران را دچار مشکل می کنیم و به دیگران بد گمان می شویم و خودمان را از انجام کارهای خیر محروم می نماییم و…
💐متأسفانه برخی از انسانها راجع به دیگران براحتی #قضاوت و داوری نادرست می کنند و احکام غیر عادلانه صادر می کنند در حالی که اگر دیگران راجع به آنها قضاوت بیجا نمایند آنها ناراحت می شوند. پس همچنانکه دوست نداریم دیگران راجع به ما فکر بد و قضاوت نادرست نمایند ما نیز تلاش کنیم راجع به دیگران قضاوت بیجا ننماییم.
💐خداوند ضمن تأکید بر قضاوت #عادلانه راجع به دیگران، داوری ناعادلانه و قضاوت نادرست را مورد نکوهش قرار داده است.
خداوند می فرماید: وَ إِنْ حَكَمْتَ فَاحْكُمْ بَيْنَهُمْ بِالْقِسْطِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِين.
و اگر ميان آنها داورى كنى با عدالت داورى كن كه خدا عادلان را دوست دارد.
(سوره مائده، آیه ۴۲)
💐در آیه دیگر می فرماید: وَ مَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِما أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُون.
و هر كس به احكامى كه خدا نازل كرده حكم نكند ستمگر است.
(سوره مائده، آیه ۴۵)
💐از آیات فوق استفاده می شود که داوری های انسان راجع به دیگران باید عادلانه باشد و اگر کسی قضاوت نادرست راجع به دیگران داشته باشد ظالم و ستمکار است و مستحق عذاب الهی خواهد بود.
💐قضاوت اختصاص به داوری های قضات دادگاهها ندارد بلکه شامل قضاوت های انسانها راجع به دیگران نیز می شود. کسی که راجع به دیگری #بد_گمان است و براساس گمان بد خویش عمل می کند در واقع راجع به دیگری قضاوت نموده است و حکم صادر کرده است و اگر قضاوت او نابجا باشد در واقع به دیگری ظلم نموده است و مرتکب گناه شده است.
💐
🌿💐🌿
💐🌿💐🌿💐

همچنین ببینید

هدایت تکوینی:

هدایت تکوینی: به معنی ایصال به مطلوب و گرفتن دست بندگان و گذراندن آنها از …

هدایت پروردگار نسبت به انسان چهار نوع است :

هدایت پروردگار نسبت به انسان چهار نوع است : 🍀 ۱ـ هدایت عام و تکوینی …

بهترین هدیه به امام زمان علیه السلام

🔴 بهترین هدیه به امام زمان علیه السلام   🔵 آیت الله مصباح یزدی( ره) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *